Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Mob-Analyzer: HTC 8X

Στο σημερινό Mob-Analyzer αναλύουμε ένα από τα πιο ποιοτικά κινητά που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή στην ελληνική αγορά, που μάλιστα αποτελεί την ναυαρχίδα της HTC όσον αφορά τα windows phone.

Λίγα λόγια για το HTC 8X

Το 8X εντάσσεται στην κατηγορία mid-end smartphone και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στην τιμή που διατίθεται. Είναι μία από τις δύο συσκευές με το λογισμικό windows 8 που έχει κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά. 

Οθόνη

Η συσκευή μας ενσωματώνει μία εξαιρετική οθόνη στις 4.3 ίντσες, τύπου Super-LCD2 ανάλυσης 1280x720 pixels, με την πυκνότητα αυτών στα 342ppi. Μια ομολογουμένως εντυπωσιακή οθόνη, τόσο σε φωτεινότητα και αναπαραγωγή χρωμάτων, όσο και σε ανθεκτικότητα, καθώς το Corning Gorilla Glass 2 την προστατεύει από μικρο φθορές και γρατσουνιές.

Επεξεργαστής

Θέλοντας η HTC να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό θέτει πολύ ψηλά τον πήχη, ενσωματώνοντας στην συσκευή της τον δυπύρινο Snapdragon MSM8960, κατασκευής Qualcomm και χρονισμό στα 1.5GHz, που σε συνδυασμό με την GPU Adreno 225, σας υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις.

Κάμερα

Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντάμε μια κάμερα με αισθητήρα 8MP, με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών υψυλής ανάλυσης 3264x2448pixels, ενώ όσον αφορά το βίντεο, ανταγωνίζεται επάξια τα κορυφαία μοντέλα των άλλων εταιρειών με ανάλυση Full HD 1080p. Στο μπροστά μέρος της συσκευής συναντάμε μία εξίσου καλή κάμερα με αισθητήρα 2.1MP για να ικανοποιήσει και την μόδα της εποχής, τις selfie και επίσης δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p.

Beat Audio

Ένα από τα εντυπωσιακά της συσκευής αποτελεί και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Beat Audio, που βελτιώνει την ποιότητα του ήχου όταν έχουμε συνδεδεμένα ακουστικά ή κάποια άλλη συσκευή αναπαραγωγής.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Μπαταρία: Η χωρητικότητα της μπαταρίας, εάν και ανέρχεται στα 1800mAh, αντέχει με κανονική χρήση(wi-fi, lite gaming, browsing) αντέχει ακόμα και 2,5 ημέρες!
  • Λογισμικό: Η συσκευή ενσωματώνει το λογισμικό της Microsoft για κινητά, Windows 8, ενώ σύντομα αναμένεται και η αναβάθμιση του σε 8.1 που προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά που αποτελούσαν έλλειψη. Δίχως τα ''lag'' του Android αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όποιον απαιτεί ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις δίχως κολλήματα.
  • Value for Money: Άλλο ένα smartphone που συνδυάζει χαμηλή τιμή και υψηλές επιδόσεις.
  • Σχεδιασμός: Άλλο ένα προτέρημα της συσκευής αποτελεί ο σχεδιασμός της, καθώς χάρη στις καμπύλες του δίνει την αίσθηση μιας εξαιρετικά λεπτής συσκευής, με εξαιρετική αίσθηση στο κράτημα, χάρη και στο υλικό κατασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac