Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Mob-Analyzer: Huawei Ascend P7

Στο σημερινό Mob-Analyzer αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την νέα ναυαρχίδα ενώς εκ των κολοσσών στον χώρο της τεχνολογίας, αποτελώντας την μεγαλύτερη δύναμη στην Κίνα, καταλαμβάνοντας παράλληλα την 3η θέση στον παγκόσμιο χάρτη, πίσω από την Apple και την Samsung. Ο λόγος για την Huawei που έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητή και στην χώρα μας κυρίως για τις low-end συσκευές της, έχοντας αφήσει επιπλέον εξαιρετικές κριτικές για τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, όπως το υπέρ-λεπτό Ascend P6 και το οχταπύρηνο Ascend G750.

Λίγα λόγια για το Huawei Ascend P7

Το P7 αποτελεί την νέα πρόταση της εταιρείας που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής, με τοπ χαρακτηριστικά και εξαιρετικά ελκυστική τιμή. 

Οθόνη

Θέλοντας η Huawei να ανταγωνιστεί τα κορυφαία μοντέλα των υπόλοιπων εταιρειών, έχει ενσωματώσει στη νέα της ναυαρχίδα οθόνη τεχνολογίας IPS LCD στις 5 ίντσες, με ανάλυση FHD 1920x1080 pixels και την πυκνότητα αυτών να υπολογίζεται γύρο στα 445ppi. Επίσης, για την αποφυγή μικροφθορών και γρατζουνιών, η οθόνη προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3.

Επεξεργαστής

Κατασκευής HiSilicon, ο τετραπύρηνος Cotex-A9, χρονισμένος στα 1.8GHz, αποτελεί χαρακτηριστικό των προσεγμένων χαρακτηριστικών της συσκευής που το κατατάσσουν στην λίστα με τα κορυφαία κινητά της αγοράς. Σε συνδυασμό με το chip γραφικών Mali-450, υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Κάμερα

Ένα ακόμα από τα αξιόλογα χαρακτηριστικά που έχει προσαρμόσει ο κινεζικός κολοσσός στην ναυαρχίδα του αποτελεί η κάμερα. Με αισθητήρα 13MP και ανάλυση φωτογραφιών στα 4160x3120 pixels, η κύρια κάμερα της συσκευής αποτελεί μια από τις κορυφαίες της αγοράς και δείχνει ξεκάθαρα την πρόοδο της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα, ενώ και λήψη βίντεο είναι φυσικά σε Full HD ανάλυση. Εξαιρετικά εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συσκευής αποτελεί η μπροστινή κάμερα της συσκευής, η οποία διαθέτει αισθητήρα 8MP!!!

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Μπαταρία: Μεγάλη οθόνη και κορυφαία χαρακτηριστικά οφείλουν να συνδυάζονται με μεγάλη μπαταρία και η Huawei το έχει προβλέψει αυτό ενσωματώνοντας μια μπαταρία της τάξης των 2500mAh για εξαιρετική αυτονομία
  • Λογισμικό: Το P7 έρχεται με την τελευταία έκδοση του λογισμικού android 4.4.2 KitKat.
  • Σχεδιασμός: Απλά έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο λεπτός αλλά και συνάμα κομψός σχεδιασμός προσδίδει την αίσθηση μιας πολυτελής συσκευής, με το πάχος της να ανέρχεται μόλις στα 6.5 χιλιοστά και το βάρος, παρά τα ''luxury'' υλικά κατασκευής, να υπολογίζεται γύρο στα 124 γραμμάρια
  • Ram: Ένα ακόμα αξιόλογο χαρακτηριστικό αποτελεί η Ram στα 2GB που σας επιτρέπει να τρέχετε μεγάλες εφαρμογές ή και πολλές μικρότερες δίχως κολλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac