Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Mob-Analyzer: LG Optimus L9 II

Σήμερα στο Mob-Analyzer αναλύουμε μια συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις παρά το χαμηλό της τιμής της και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για smartphone στην κατηγορία που εντάσσεται.

Λίγα λόγια για το LG Optimus L9 II

Το L9 II εντάσσεται στην κατηγορία mid-end όπου συναντάμε διάφορες συσκευές που υπόσχονται με χαμηλό κόστος τεράστιες δυνατότητες και εξαιρετικές επιδόσεις. Αυτό όμως που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα κινητά είναι τόσο η ποιότητα του, αλλά και οι πραγματικά υψηλές του επιδόσεις.

Οθόνη

Η LG είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της εικόνες διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων τηλεοράσεων τελευταίας τεχνολογίας που έχουν αγαπηθεί από το αγοραστικό κοινό και έχουν κατακτήσει την αγορά. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να αφήσει και τις συσκευές της δίχως κάτι εξίσου εντυπωσιακό. Η οθόνη τύπου True HD - IPS LCD, στις 4.7 ίντσες, ανάλυσης 1280x720 pixels και πυκνότητας αυτών στα 312ppi, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον εξαιρετική, με ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα.

Επεξεργαστής

Γενικότερα τα Android Smartphones ''φημίζονται'' για τα κολλήματα τους. Θέλοντας να εξαλείψει αυτήν την φήμη έχει ενσωματώσει στο L9 II τον Snapdragon 400, κατασκευής Qualcomm, με δύο πυρήνες Krait, χρονισμένους στα 1.4GHz. Επίσης το chip γραφικών Adreno 305 υπόσχεται σε κάθε χρήστη της συσκευής εξαιρετικές επιδόσεις gaming, browsing και video streaming.

Κάμερα

Η συσκευή μας διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8MP, με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης 3264x2448 pixels και βίντεο FHD 1080p. Στο μπροστά μέρος συναντάμε μια αρκετά ικανοποιητική κάμερα με αισθητήρα 1.3MP για να ικανοποιήσουμε και την μόδα της εποχής με selfie photos.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Μπαταρία: Για αδιάκοπη χρήση το κινητό διαθέτει μπαταρία στα 2150mAh, με την αυτονομία της ύστερα από έντονη χρήση να ξεπερνά άνετα την μία μέρα.
  • Λογισμικό: Η συσκευή έρχεται με την τελευταία έκδοση του λογισμικού Android 4.4.2 KitKat.
  • Ram: Η χωρητικότητας 1GB Ram που διαθέτει το L9 II επιτρέπει στον χρήστη να τρέχει αρχεία μεγάλου όγκου και να εκτελεί περισσότερες από μία εργασίες ταυτόχρονα με εξαιρετική άνεση και δίχως κολλήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac