Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Mob-Analyzer: LG Google Nexus 5

Στο σημερινό Mob-Analyzer θα αναλύσουμε ένα κινητό το οποίο προήλθε από την συνεργασία δύο εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της τεχνολογίας.

Λίγα λόγια για το Nexus 5:

Η τεράστια εμπειρία της LG πάνω στις κινητές συσκευές, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό της Google στον τομέα του λογισμικού, μας προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το Nexus 5 έρχεται ως διάδοχος του Nexus 4, το οποίο από την κυκλοφορία του έως και σήμερα εντυπωσιάζει.

Οθόνη

Τύπου True HD IPS+ είναι η οθόνη που διαθέτει η συσκευής μας, με την ανάλυση της στα FHD 1920x1080 pixels και παρά το μέγεθος της που αγγίζει τις 5'' ίντσες, η πυκνότητα των pixel φθάνει τα 445ppi και υπόσχεται να σας χαρίσει άνετη πλοήγηση δίχως να σας κουράζει στο ελάχιστο.

Επεξεργαστής

Ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις υπόσχεται ο τετραπλού πυρήνα Snapdragon 800 με τέσσερις πυρήνες Krait, χρονισμένοι στα 2.3GHz και σε συνδυασμό με το chip γραφικών Adreno 330, κατατάσετε ανάμεσα στα κορυφαία smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά.

Κάμερα

Δίχως σοβαρές διαφορές με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες των υπολοίπων εταιριών, η κάμερα της συσκευής μας διαθέτει αισθητήρα 8MP και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ανάλυσης 3264x2448 pixels, ενώ όσων αφορά το βίντεο, η ανάλυση αγγίζει την ποιότητα του Full HD. Τέλος, στο μπροστά μέρος της συσκευής υπάρχει η δευτερεύουσα κάμερα με αισθητήρα 1.3MP.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • RAM: Τα 2GB σας επιτρέπουν να τρέξετε μεγάλου όγκου αρχεία και εφαρμογές δίχως κολλήματα.
  • Μπαταρία: Τεράστια αυτονομία με 2300mAh που βγάζουν άνετα 2 μέρες.
  • Value for Money: Με αρχική τιμή στα 350€ μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάποιον ο οποίος επιθυμεί ένα σχετικά οικονομικό κινητό με κορυφαίες επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac