Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Samsung, επιτέλους μεταλλικό design για το Galaxy Alpha

Η σχεδιαστική ομάδα πίσω από το Samsung Galaxy Alpha βάζει τον κορεάτικο γίγαντα σε νέα προσέγγιση όσον αφορά στο design των συσκευών της. Όπως φαίνεται θα στραφεί σε πιο premium σχεδιασμό με τη χρήση μετάλλου και όχι μόνο πλαστικού για το οποίο έχει δεχτεί αρκετά έντονη κριτική.
Η Samsung όπως φαίνεται είναι πολύ υπερήφανη για το νέο δημιούργημά της και το επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία προκειμένου να το προωθήσει καταλλήλως. Πλέον, κυκλοφόρησε βιντεάκι στο οποίο μας δείχνει το design της συσκευής.
Το Samsung Galaxy Alpha είναι η πιο λεπτή συσκευή της σειράς Galaxy με πάχος στα 6.7mm και βάρος 115g, 4.7 ιντσών οθόνη Super AMOLED με 720p ανάλυση, έχει Exynos 5 Octa ( 4 πυρήνες στα 1.8GHz και 4 στα 1.3GHz), 2GB RAM, 32GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη, 12MP εξωτερική κάμερα και 2.1MP μπροστινή κάμερα. Η μπαταρία είναι στα 1,860mAh. Όσο για την τιμή του, εμφανίστηκε σε γερμανικό κατάστημα στα 649 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα.
Samsung Galaxy Alpha, επίσημα με 4.7″ οθόνη, μεταλλικό frame το πιο λεπτό Galaxy:
Η Samsung αναφέρει ότι εμπνεύστηκε το design του Samsung Galaxy Alpha από το Samsung SGH-P310 cardFon που κυκλοφόρησε το 2006 και υποστηρίζει ότι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο σχεδιασμό του Alpha είναι το μεταλλικό frame, οι στρογγυλεμένες γωνίες και το τελείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac