Κυριακή 27 Απριλίου 2014

OnePlus One: το υπερ-τηλέφωνο των 269 ευρώ!!!

Με χαρακτηριστικά που κάνουν το Nexus 5 να μοιάζει mid-range.

To One, το πρώτο smartphone της εταιρείας OnePlus είναι πλέον επίσημο και έρχεται με τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους “μεγάλους” παίκτες του χώρου να τρίβουν τα μάτια τους. Επειδή όμως είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζεις ποια είναι η OnePlus, πρόκειται για μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην αντιπρόεδρο της Oppo, Peter Lau.

Στα της συσκευής τώρα, το OnePlus One διαθέτει όλα όσα θα ήθελες από ένα σύγχρονο high-end smartphone, σε σούπερ χαμηλή τιμή. Πιο συγκεκριμένα, στην “καρδιά” του OnePlus One βρίσκεται το SoC Snapdragon 801 με τετραπύρηνη CPU στα 2.5GHz, Adreno 330 GPU και 3GB RAM. Η οθόνη των 5.5 ιντσών είναι κατασκευασμένη από την εταιρεία JDI και διαθέτει ανάλυση 1080p και πάνελ τεχνολογίας IPS που προστατεύεται από γρατζουνιές με Gorilla Glass 3.
Παράλληλα, στην πίσω πλευρά της συσκευής φιλοξενείται μια κάμερα 13 megapixel με αισθητήρα κατασκευασμένο από τη Sony, διπλό LED φλας και ικανότητα λήψης Ultra HD βίντεο και slow-motion βίντεο στα 120 fps με ανάλυση 720p. Η κάμερα της πρόσοψης έχει ανάλυση 5 megapixel, ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία του OnePlus One έχουν ρυθμιστεί από την JBL. Διαθέτει επίσης NFC, dual-band Wi-Fi, Bluetooth 4.1, καθώς και υποστήριξη 4G LTE. Όσο για τη μπαταρία του, έχει χωρητικότητα 3.100mAh.

Από πλευράς λειτουργικού συστήματος, το OnePlus One τρέχει CyanogenMod 11S, που βασίζεται στην έκδοση 4.4 του Android –κάτι που μεταφράζεται σε ένα περιβάλλον χρήστη άκρως παραμετροποιήσιμο. Όσο για τον αποθηκευτικό χώρο, το smartphone της OnePlus θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 16GB η 64GB μη επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης. Πριν αρχίσεις να γκρινιάζεις, η έκδοση των 16GB θα κοστίζει €269, ενώ η έκδοση των 64GB μόλις €299! Τέλος, οι διαστάσεις του One είναι 152,9x75,9x8,9 χιλ., ζυγίζει 162 γραμμάρια, ενώ τα καλύμματα της πίσω πλευράς είναι εναλλάξιμα.
Το OnePlus One αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του τρέχοντος τριμήνου αρχικά σε Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α. Για περισσότερες πληροφορίες, δες την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac