Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Mob-Analyzer: LG G2


Στο σημερινό Mob-Analyzer θα αναλύσουμε ένα value for money κινητό, το οποίο συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Ο λόγος φυσικά για το LG G2.

Λίγα λόγια για LG G2
Σύμφωνα με ειδικούς του χώρου ίσως το πλέον επιτυχιμένο κινητό του προηγούμενου οικονομικού εξαμήνου αποφέροντας τεράστια κέρδη για την LG και ξαναχαρίζοντας της την παλαιά της αίγλη, ένα κινητό άριστο σε όλα.

Οθόνη

Η οθόνη της συσκευής μας είναι μία LCD True HD IPS στις 5.2 ίντσες, ανάλυσης 1920x1080 pixels και με πυκνότητα 424 ppi. Σε αυτήν την τιμή αποτελεί ίσως την κορυφαία επιλογή από άποψη οθόνης και λόγο μεγέθους, αλλά και λόγω ποιότητας και φωτεινότητας.

Επεξεργαστής

Κορυφαίες επιδόσεις δίχως κορυφαίο επεξεργαστή απλά δεν υφίστανται. Έτσι λοιπόν στο εσωτερικό του G2 συναντάμε ένα από τα τελευταία επιτεύγματα της Qualcomm, τον τετραπλού πυρήνα(Krait 400), Snapdragon 800, χρονισμένο στα 2.26GHz.

Κάμερα

Ως κύρια κάμερα η LG έχει ενσωματώσει στην συσκευή μία εξαιρετικά ποιοτική κάμερα με αισθητήρα 13MP που μπορεί να τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες ανάλυσης 4160x3120 pixels, ενώ έχει και δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης HDR 1080p. Μπροστά συναντάμε μια εξίσου ποιοτική κάμερα με αισθητήρα 2.1MP.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά 

  • Μπαταρία: Για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας το G2 ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh που του εξασφαλίζουν τεράστια αυτονομία.
  • Λογισμικό: Όπως είναι αναμενόμενο η συσκευή ενσωματώνει την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού Android 4.4.2 KitKat
  • Σχεδιασμός: Μία από τις μεγαλύτερες εξελίξεις που έφερε το G2 είναι η απουσία κουμπιών περιμετρικά της συσκευής. Τόσο το power button, όσο και τα πλήκτρα της έντασης βρίσκονται στην ''πλάτη'' της συσκευής και σύμφωνα με την LG βρίσκονται στο πιο προσβάσιμο σημείο κατά το κράτημα.
  • RAM: Κινητά δίχως μεγάλη RAM σπάνια πάνε μπροστά. Γι'αυτό λοιπόν η συσκευή μας σας προσφέρει 2GB για να μπορείτε να τρέχετε ταυτόχρονα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. 
  • Value for Money: Αν και η αρχική του τιμή ήταν στα 600€ πλέον μέσο των δημοφιλές πλέον sites: skroutz.gr και bestprice.gr μπορεί να γίνει δικό σας με κάτι λιγότερα από 330€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac