Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Mob-Analyzer: Samsung Galaxy Core

Στο σημερινό Mob-Analyzer θα αναλύσουμε ένα κινητό-πανδημία και αυτό γιατί απλά υπάρχει παντού.

Λίγα λόγια για το Galaxy Core

Το Samsung Galaxy Core αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο low-end smartphone της Sasmung που στην τιμή των 180€ αποτελεί μία άριστη επιλογή για κάθε μέσο χρήστη καθώς συνδυάζει χαμηλή τιμή με μεγάλη οθόνη και αρκετά αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Οθόνη

Η συσκευή μας ενσωματώνει οθόνη στις 4.3 ίντσες, τύπου TFT, ανάλυσης 800x480 pixels και πυκνότητας 217 ppi που προσφέρουν στον χρήστη την αίσθηση μια πολύ φωτεινής και ζωντανής οθόνης.

Επεξεργαστής

Στο εσωτερικό του κινητού βρίσκουμε τον διπύρηνο επεξεργαστή τύπου Cortex-A5, χρονισμένο στα 1.2 GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με το chip γραφικών Adreno 203 σας υπόσχονται υψηλού επιπέδου streaming και gaming, με τα περισσότερα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα στο Playstore, να τρέχουν χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα.

Κάμερα

Το Galaxy Core διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα 5MP που σας δίνει να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες, ενώ ύστερα από δοκιμές μας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού διαπιστώσαμε ότι η ποιότητα τους ξεπερνά ακόμα και αυτήν των φωτογραφιών κινητών όπως το Samsung Galaxy S4 (περίπου 600€ ακριβότερο) και του Htc 8X (περίπου 380€ ακριβότερο). Η λήψη βίντεο είναι αρκετά καλή για ένα μέσο χρήστη δίχως κολλήματα αλλά όχι κάτι το εξαιρετικά αξιόλογο. Τέλος στο μπροστινό μέρος της συσκευής συναντάμε μία κάμερα με αισθητήρα 0.3MP που σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε αρκετά ικανοποιητικές φωτογραφίες.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά   

  • Μπαταρία: Η μπαταρία της τάξης των 1800mAh σας υπόσχεται πολλές ώρες ψυχαγωγίας και χρήσης δίχως να σας εγκαταλείψει ποτέ όταν έχετε ανάγκη.
  • Λογισμικό: Το κινητό βγαίνει επίσημα με την έκδοση 4.1.2 του λογισμικού Android
  • Τιμή: Ένα value for money κινητό που συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.
  • Duos: Στην αγορά κυκλοφορούν επίσημα δύο μοντέλα, το απλό που δέχεται μία Sim και το Duos με δύο Sim οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac