Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Mob-Analyzer: iPhone 6

Στο σημερινό Mob-Analyzer επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία του νέου iPhone 6 πριν αυτό κυκλοφορήσει στην αγορά. Το μηλαράκι το οποίο συναντάμε στην πλάτη της συσκευής, είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σύμβολα στην σημερινή αγορά, καθώς ο κολοσσός που ονομάζεται Apple, αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και πολυτέλειας. Θα δούμε και θα αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά τα οποία έχει ενσωματώσει η Apple στην νέα της ναυαρχίδα.

Λίγα λόγια για το iPhone 6

Η Apple με την κυκλοφορία της συγκεκριμένης συσκευής, αλλά και της έκδοσης Plus με την οποία θα ασχοληθούμε στο επόμενο Mob-Analyzer επιθυμεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και στο μέγεθος της οθόνης, τομέας στο οποίο είχε μείνει αρκετά πίσω. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του που το καθιστούν ''μοναδικό''.

Οθόνη

Δίχως να χαρακτηριστεί υπερβολική, η Apple ενσωμάτωσε στο νέο της μοντέλο μια οθόνη τύπου LED-Backlit IPS LCD, στις 4.7'' ίντσες, με ανάλυση 1334x750 pixels, ενώ η πυκνότητα αυτών αγγίζει τα 326ppi. Αν και η ανάλυσή της δεν αποτελεί κάτι το εντυπωσιακό, όπως είδαμε και στην έκθεση της IFA στο Βερολίνο, άρεσε στον κόσμο που βλέπει σιγά σιγά την νοοτροπία της εταιρείας να αλλάζει, προσφέροντας υψηλά χαρακτηριστικά και όχι απλά όνομα.

Επεξεργαστής

Αναβαθμισμένο αρκετά εμφανίζεται το iPhone 6 που διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή A8 που σύμφωνα με έρευνες προσφέρει 25% περισσότερη ταχύτητα σε σχέση με τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου A7, ενώ και το chip γραφικών αποδίδει καλύτερα κατά 50% με το αντίστοιχο του iPhone 5s.

Κάμερα

Η βασική κάμερα της συσκευής διαθέτει αισθητήρα 8MP, με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ανάλυσης 3264x2448, ενώ αυτή των βίντεο φτάνει τα 1080p. Επίσης διαθέτει διπλό LED φλας για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο μπροστά μέρος της συσκευής συναντάμε την δεύτερη κάμερα με αισθητήρα 1.2MP για εκπληκτικές selfies.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Λογισμικό: Το νέο IOS 8 θα βρουν οι χρήστες στο νέο iPhone 6, το οποίο σύμφωνα με την Apple θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία χρήσης.
  • Αποθηκευτικός Χώρος: Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει η συσκευή 16, 64 και 128GB ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac