Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Mob-Analyzer: iPhone 6 Plus

Σήμερα στο Mob-Analyzer θα σας παρουσιάσουμε ''τον μεγάλο αδερφό'' του iPhone 6 που στην ονομασία φέρει την ένδειξη Plus. Είναι το δεύτερο κινητό το οποίο παρουσιάστηκε σε σχετικό event της Apple μαζί με το απλό μοντέλο και το πρώτο ''έξυπνο'' ρολόι της εταιρείας.

Λίγα λόγια για το iPhone 6 Plus

Ουσιαστικά πρόκειται μια συσκευή, η οποία έρχεται για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στο μέγεθος των κινητών, καθώς αυτό αποτελούσε μέχρι πρόσφατα το σοβαρό μείον για πολύ κόσμο. Πλέον η εταιρεία φαίνεται πως αλλάζει κατεύθυνση και προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να ξανακερδίσει του παλιούς χρήστες της που την εγκατέλειψαν και να αποκαταστήσει την φήμη της ως η κορυφαία των κορυφαίων.

Οθόνη

Μεγάλο συν αποτελεί ότι επιτέλους βλέπουμε μεγάλη οθόνη τόσο στο απλό μοντέλο όσο και στην συγκεκριμένη έκδοση Plus. Έτσι λοιπόν η αναβαθμισμένη πρόταση της εταιρίας διαθέτει οθόνη 5.5'' ιντσών, τύπου LED-backlit IPS LCD, ανάλυσης Full HD στα 1920x1080 pixels, με την πυκνότητα αυτών να αγγίζει τα 401ppi.

Επεξεργαστής

Όπως και στο απλό μοντέλο, έτσι και η έκδοση Plus διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή A8 που σύμφωνα με έρευνες προσφέρει 25% περισσότερη ταχύτητα σε σχέση με τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου A7, ενώ και το chip γραφικών αποδίδει καλύτερα κατά 50% με το αντίστοιχο του iPhone 5s.

Κάμερα

Συζήτηση γίνεται και για την κάμερα της συσκευής η οποία έχει αισθητήρα 8MP και χάρη στο διπλό LED φλας, έχει την δυνατότητα λήψης εξαιρετικών φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δίχως να συναντάμε κάτι το εξαιρετικό όσων αφορά την ανάλυση στο βίντεο, η Full HD ποιότητα υπόσχεται να καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Στο μπροστά μέρος της συσκευής συναντάμε την selfie κάμερα του κινητού με αισθητήρα 1.2MP.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Λογισμικό: Το νέο IOS 8 θα βρουν οι χρήστες στο νέο iPhone 6, το οποίο σύμφωνα με την Apple θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία χρήσης.
  • Αποθηκευτικός Χώρος: Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει η συσκευή 16, 64 και 128GB ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
  • Σχεδιασμός: Πέραν από το μηλαράκι το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της εταιρίας, το εξαιρετικό ντιζάιν και ο προσεγμένος σχεδιασμός απλά εντυπωσιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac