Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Το Pc της εβδομάδας 01/12/2014

Το πρώτο Pc για τον μήνα Δεκέμβριο είναι γεγονός και είναι το πρώτο με λεπτομερή ανάλυση κάθε κομματιού και την χρησιμότητα αυτού. Η σημερινή πρόταση προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις αντάξιες ακριβών gaming Pc σε αρκετά προσιτή τιμή. 

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της σύνθεσής μας είναι:




Κουτί




Το κουτί που θα φιλοξενήσει την σύνθεσή μας πρέπει να είναι και ωραίο εξωτερικά, αλλά και να καλύπτει τις ανάγκες μας. Έτσι λοιπόν επιλέξαμε το Aerocool V3X Advance Evil Black Edition, το οποίο παρά το μικρό του μέγεθος δέχεται μητρικές μεγέθους ATX και ταυτόχρονα χάρη στις 4 υποδοχές για ανεμιστήρες, προσφέρει εξαιρετικό airflow και υπόσχεται χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και στις πιο απαιτητικές σας διεργασίες. Εξίσου σημαντικό στοιχείο αποτελεί η ύπαρξη 9 θέσεων συνολικά (3 εξωτερικές 5.25'' και 6 εσωτερικές, 4 3.5'' και 2 2.5''), για τοποθέτηση διάφορων συσκευών, όπως σκληροί δίσκοι ή dvds. Τέλος, διαθέτει και 2 θύρες USB, με την μια να είναι USB3 για μεγαλύτερες ταχύτητες.







Μητρική






Όσον αφορά την Μητρική, επιλέξαμε την Asrock 980DE3/U3S3. Παρά το σχετικά χαμηλό της κόστος,έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τις 4 θήρες RAM DDR3 Dual Channel με ταχύτητες που αγγίζουν τα 1866oc. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα ήχου 5.1 Channel και είναι socket AM3+ για υποστήριξη των κορυφαίων AMD επεξεργαστών. 



Επεξεργαστής






Ο AMD FX-6300 είναι ένας εκ των κορυφαίων επεξεργαστών που έχει να επιδείξει η εταιρία. Με 6 πυρήνες, χρονισμένους στα 3.5GHz, σας υπόσχεται απόδοση και σταθερότητα για να κάνει την καθημερινότητα σας και κάθε σας διεργασία παιχνίδι. 








Κάρτα Γραφικών




Με 3GB αυτόνομη μνήμη και τεχνολογία GDDR5, με την Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X Boost OC, επιτυγχάνεται μέγιστη ποιότητα και απόδοση σε gaming, που σας επιτρέψει να τρέξετε στα υψηλότερα γραφικά, ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια.











RAM          







Η Geil Enhance Veloce 8GB DDR3-1600MHz αποτελεί μια οικονομική και συνάμα πρακτική λύση, καθώς τα 8GB καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις σας σε κάθε λειτουργία του υπολογιστή.












Τροφοδοτικό



Τα 600 Watt που προσφέρει το Corsair Builder Series CX600 80Plus Bronze, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες που διαθέτει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, θα καλύψει στο μέγιστο τις απαιτήσεις του συστήματος σας, αλλά επίσης με την πιστοποίηση Bronze δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει ποτέ.













Σκληρός Δίσκος




Ο υπολογιστής μας χρησιμεύει πέραν από την διεκπεραίωση των καθημερινών μας αναγκών και της ψυχαγωγίας, χρησιμεύει και ως μέσο αποθήκευσης δεδομένων που απαιτούν ολοένα και περισσότερο χώρο. Έτσι ο Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ με 1TB αποθηκευτικό χώρο έρχεται για να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις, με ταυτόχρονα υψηλές ταχύτητες 6 Gbit/s στην ανάγνωση αυτών.











Το συνολικό κόστος για να αποκτήσετε το PC ανέρχεται στα 560€

Για οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, πληροφορίες και σχόλια στείλτε απλά ένα mail στο:
utechmaniac@gmail.com

Ή επισκεφτείτε:

την ομάδα μας στο facebook:

την ομάδα μας στο twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac