Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

PlayStation Now, απεριόριστη συνδρομή με μόλις 20 δολ. το μήνα [CES 2015]

Απ'ότι φαίνεται η Sony έχει ως στόχο να πάρει την δουλειά από τα videoclubs, καθώς το μεγαλύτερο «πρόβλημα» για τους gamers που χρησιμοποιούν το PlayStation Now της Sony, έως τώρα, είναι η τιμή. Το να νοικιάζεις παιχνίδια για λίγες ώρες κοστίζει και επιπλέον δεν μπορείς να το απολαύσεις, με μόνη διέξοδο την αγορά αυτού. Πλέον, αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς η Sony ανακοίνωσε στην CES 2015 ότι αλλάζει την πολιτική της και επιτρέπει να παίξεις όσα παιχνίδια θέλεις με μια μηνιαία συνδρομή.
Η έναρξη ορίστηκε στις 13 Ιανουαρίου με κόστος στα 19.99 δολάρια το μήνα ή 44.99 δολάρια το τρίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι έχεις απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 100 PS3 παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην streaming υπηρεσία. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για τους κατόχους PS4 την επόμενη εβδομάδα και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συσκευές, όπως ανακοίνωσε η Sony.
Δυστυχώς οι gamers στην χώρα μας θα κάνουν υπομονή, διότι προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ, όμως σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί πότε θα έρθει Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac