Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Νέα τριλογία Assassin’s Creed από τη Ubisoft σε 2D platformer

Ubisoft άνοιξε τα χαρτιά της σε ό,τι αφορά το Assassin’s Creed Chronicles. Το παιχνίδι μας είχε “συστηθεί” αρχικά ως Assassin’s Creed Chronicles: China και επρόκειτο για ένα τυπικό 2D platformer. Εν τέλει, η Ubisoft ετοιμάζει όχι ένα αλλά τρία παιχνίδια, καθένα εξ’ αυτών και ένα ξεχωριστό επεισόδιο του Chronicles.
Η μίνι αυτή σειρά ξεκινά στις 22 Απριλίου στην Κίνα με την πρωταγωνίστρια ''ασασίνα'' να ονομάζεται Shao Jun –όσοι γνωρίζουν το Assassin’s Creed: Embers, σίγουρα θα είναι εξοικειωμένοι μαζί της. Τα επόμενα επεισόδια θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο: το δεύτερο θα εξελίσσεται στην Ινδία το 1841 ενώ το τρίτο στη Ρωσία το 1918 –και πάλι όσοι έχουν εντρυφήσει στα βιβλία και τις νουβέλες θα γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές.

Μολονότι μιλάμε για 2D platformers, η Ubisoft υπόσχεται βάθος στο gameplay και δυνατότητα για διαφορετικές προσεγγίσεις (stealth, ευθεία επίθεση κλπ). Τα περιβάλλοντα είναι εντυπωσιακά, τουλάχιστον βάσει των όσων έχουμε δει ως τώρα, ενώ και η πλοκή συγκαταλέγεται στα δυνατά σημεία της σειράς –τοποθετείται στον κόσμο του Assassin’s Creed εξ άλλου.

Και τα τρία επεισόδια θα είναι stand-alone ενώ θα διατίθενται προς αγορά τόσο μεμονωμένα, όσο και σε πακέτο σε PS4Xbox One και PC.

Να και ένα μικρό δείγμα για το πώς θα είναι το game:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac