Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Mob-Analyzer: Motorola Nexus 6

Το Mob-Analyzer είναι ξανά κοντά σας με ένα ακόμα review. Σήμερα σας παρουσιάζουμε την μεγάλη επιστροφή μια εκ των πιο γνωστών εταιρειών στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. 
Η Motorola είναι ξανά στο προσκήνιο και με την νέα της ναυαρχίδα να υπόσχεται πολλά!

Λίγα λόγια για το Motorola Nexus 6

Ύστερα από δύο επιτυχημένα μοντέλα της σειράς Nexus από την LG, ήρθε η ώρα της Motorola να αναλάβει την παραγωγή του επόμενου, σε συνεργασία πάντα με την Google. Ομολογουμένως αποτελεί μια εξαιρετικά παράτολμη κίνηση από την πλευρά της Google, καθώς η φήμη της Motorola έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από χίλια κύματα και έχει κλονιστεί σημαντικά, σε βαθμό μάλιστα που έτεινε να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Έτσι, για να αποκατασταθεί το χαμένο έδαφος, οφείλει να ξεπεράσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό, θέτοντας υψηλά στάνταρ.


Οθόνη

Μόνο η λέξη εξαιρετική μπορεί να χαρακτηρίσει την οθόνη της συσκευής μας, καθώς η οθόνη τύπου Amoled των 6'' ιντσών που έχει επιλεγεί, είναι ανάλυσης 2560x1440 pixels, με την πυκνότητα αυτών αγγίζει τα 493ppi, προσφέροντας έτσι στον χρήστη εκπληκτική εικόνα και ζωντανά χρώματα, δίχως να γίνεται κουραστική κατά την χρήση, ενώ παράλληλα χάρη στο προστατευτικό Gorilla Glass 3, οι μικροφθορές και οι γρατσουνιές αποτελούν παρελθόν. 

Επεξεργαστής

Η Motorola, για να ξεπεράσει το ανταγωνισμό, έχει ενσωματώσει στην ναυαρχίδα της έναν εκ των κορυφαίων επεξεργαστών που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Καθώς τα σημερινά κινητά έχουν ως στόχο, πέραν της επικοινωνίας, την ψυχαγωγία του χρήστη, ο Snapdragon 805 κατασκευής Qualcomm, με τέσσερις πυρήνες Krait 450 χρονισμένους στα 2.7GHz και σε συνδυασμό με το chip γραφικών Adreno 420, υπόσχονται κορυφαίες επιδόσεις σε games και εφαρμογές, δίχως το παραμικρό lag.

Κάμερα

Διαθέτοντας αισθητήρα 13MP, η κύρια κάμερα του Nexus 6 αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα ελκυστικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς έχει δυνατότητα λήψης φωτογραφιών ανάλυσης 4128x3096 pixels, αλλά και διπλό Led Flash για εξαιρετική ποιότητα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όσον αφορά το βίντεο το Full HD είναι λίγο, καθώς η συσκευή μας έχει δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση 4K, δηλαδή διπλάσια του FHD. Τέλος, στο μπροστά μέρος της συσκευής συναντάμε μια ακόμα κάμερα με αισθητήρα της τάξεως των 2MP.


Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  • Ram: Με τα 3GB μπορείτε να τρέξετε άφοβα ακόμα και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές δίχως το παραμικρό πρόβλημα.
  • Μπαταρία: Με τα 3220mAh θα ξεχάσετε τι θα πει φόρτιση.
  • Λογισμικό: Η συσκευή μας σε αυτόν τον τομέα έχει πρωτιά, καθώς έρχεται με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.0 Lollipop.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac