Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Το PC της εβδομάδας 24/12/2014

Σήμερα παραμονή Χριστουγέννων έχουμε μπει όλοι για τα καλά στο πνεύμα των γιορτών, όμως πέραν από όλα τα θετικά του καιρού, όπως τα μελομακάρονα και η οικογενειακή ατμόσφαιρα, ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει. 

Ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για αυτές τις γιορτές;

Εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε αυτήν την απορία παρουσιάζοντας σας σήμερα μια οικονομική επιλογή για ένα αξιόπιστο deskop Pc για τις καθημερινές σας απαιτήσεις στην εργασία ή το σπίτι.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της σύνθεσης μας είναι:



Κουτί

To Cougar Spike αποτελεί μια εξαιρετική λύση για κάθε Pc με στυλ, δίχως να απαιτεί μια περιουσία. Ουσιαστικά, παρά την κομψή εμφάνιση του που παραπέμπει σε ακριβό gaming pc, διαθέτει και τις απαιτούμενες προδιαγραφές, που το καθιστούν ξεχωριστό. Όντας τύπου Mini-Tower δέχεται μητρικές μεγέθους, έως micro-ATX, ενώ παράλληλα σας προσφέρει τέσσερις υποδοχές για ανεμιστήρες, για να γίνουν τα προβλήματα υπερθέρμανσης παρελθόν.

Μητρική

Η μητρική αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ όλων των κομματιών μας. Η επιλογή που θα κάνουμε πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική, ώστε να έχουμε ένα σταθερό και αξιόπιστο μηχάνημα, που θα μας κρατήσει χρόνια και δίχως προβλήματα. Έτσι επιλέξαμε την Asrock H61M-VG4, με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ήχου δεν μας βάζει σε επιπλέον έξοδα για ένα απλό εργαλείο, ενώ παράλληλα μας δίνει την δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων, διαθέτοντας δύο θύρες RAM τύπου DDR3 έως 1600MHz. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, δέχεται όλους τους επεξεργαστές socket 1155, ακόμα και τελευταίας γενιάς i7.


Επεξεργαστής




Καθώς η σημερινή μας σύνθεση απευθύνεται σε κοινό με χαμηλό budget και ικανοποιητικές απαιτήσεις, ο Intel Celeron G1630 φαντάζει η ιδανική επιλογή. Διπύρηνος και χρονισμένος στα 2.80GHz μπορεί να ανταποκριθεί άνετα σε κάθε σας διεργασία δίχως κολλήματα.










RAM



H G.Skill Aegis είναι τύπου DDR3, με μνήμη 4GB και ταχύτητες που αγγίζουν τα 1600MHz. Αυτή είναι σίγουρα η ιδανική RAM, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές σας εργασίες. 



Τροφοδοτικό

Στον χώρο των desktop pc, η Corsair αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες εταιρίες, κυρίως για την ποιότητα των προϊόντων τις και την σχέση τιμής με απόδοση. Επιλέγουμε λοιπόν το Corsair Builder Series CX430 80Plus Bronze, το οποίο υπερκαλύπτει πλήρως τις ενεργειακές ανάγκες του υπολογιστή μας και εγγυάται ότι δεν θα μας αφήσει ποτέ σε ώρα ανάγκης.



Σκληρός Δίσκος


Ο υπολογιστής μας χρησιμεύει πέραν από την διεκπεραίωση των καθημερινών μας αναγκών και της ψυχαγωγίας, χρησιμεύει και ως μέσο αποθήκευσης δεδομένων που απαιτούν ολοένα και περισσότερο χώρο. Έτσι ο Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ με 1TB αποθηκευτικό χώρο έρχεται για να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις, με ταυτόχρονα υψηλές ταχύτητες 6 Gbit/s στην ανάγνωση αυτών.













Το συνολικό κόστος για να αποκτήσετε το PC ανέρχεται μόλις στα 250€

Για οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, πληροφορίες και σχόλια στείλτε απλά ένα mail στο:
utechmaniac@gmail.com

Ή επισκεφτείτε:

την ομάδα μας στο facebook:

την ομάδα μας στο twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac