Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το νέο κινητό της Sony στηρίζεται στη νέα τεχνολογία για να βγάλεις selfie.

Ακόμη και η Ιαπωνική Sony προσπαθεί να ικανοποιήσει το πλήθος ατόμων που αγαπούν τις «selfie» φωτογραφίες (κάτι που στις μέρες μας πουλά πολύ) και για αυτό παρουσιάζει επίσημα το νέο Sony Xperia C3, το οποίο η ίδια αναφέρει ως το καλύτερο «selfie phone» της αγοράς. 



H Sony δεν διστάζει να λανσάρει το Xperia C3 ως ένα από τα καταλληλότερα smartphones που μπορεί να αποκτήσει εκείνος που συνηθίζει να εκφράζει τα όσα αισθάνεται με μια φωτογραφία. 
Φυσικά, για να εξασφαλίσει τον τίτλο του «selfie phone», η εταιρεία φρόντισε να το εξοπλίσει με μια εμπρόσθια ψηφιακή κάμερα που το κάνει να ξεχωρίζει για τους εξής βασικούς λόγους: Έχει αισθητήρα 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό, «soft» LED φλάς και Superior Auto mode.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα σημεία του νέου Xperia C3, θα επιτρεπόταν να πει κανείς ότι για mid-range συσκευή έχει αξιοπρεπές hardware, όπως οθόνη 5,5 ιντσών IPS ανάλυσης 720p τεχνολογίας Sony Mobile BRAVIA Engine 2, SoC Snapdragon 400 με quad-core επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,2 GHz, GPU Adreno 305, 1 GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, οπίσθια ψηφιακή κάμερα 8 Megapixels με LED φλάς, μπαταρία 2.500 mAh και υποστήριξη dual-SIM και δικτύων 4G/LTE με ταχύτητες λήψης έως 150 Mbps. 
                                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac