Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

SkyBell v2.0, το έξυπνο κουδούνι με κάμερα και WiFi

Το να μαζέψεις μισό εκατομμύριο δολάρια σε crowdfunding καμπάνια δεν είναι εύκολη υπόθεση, το SkyBell το κατάφερε όμως και είναι μια από τις 56 καμπάνιες στα 6 χρόνια του Indiegogo, που έφτασε στα 583,679 δολάρια (πάνω από 5 φορές το στόχο του). Μετά την πρώτη πετυχημένη έκδοση η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά και το νέο SkyBell v2.0.
Τι είναι όμως το SkyBell v2.0; 
Είναι ένα smart κουδούνι για την πόρτα μας εξοπλισμένο με κάμερα, μικρόφωνο και WiFi, με το οποίο μπορείς απλά να ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet σου για να δεις ποιος είναι και να ανοίξεις την πόρτα.
Το SkyBell έρχεται ανανεωμένο με καλύτερη κάμερα και βελτιωμένο WiFi. Με το που ανοίγεις την εφαρμογή χρειάζεται λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα μέχρι να δεις ποιος είναι στην πόρτα σου. Επίσης η νέα κάμερα έχει φακό 140 μοιρών για wide-angle θέαση.
Θα έχει πολύ σύντομα περισσότερες επιλογές στο app. Για παράδειγμα οι ενσωματωμένοι αισθητήρες κίνησης θα μπορούν να λειτουργούν τις ώρες που εσύ επιλέγεις για να στέλνουν ειδοποίηση ότι κάποιος πλησίασε την πόρτα σου, ώστε να μην λαμβάνεις ειδοποιήσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Τέλος θα έχει cloud υποστήριξη για να αποθηκεύει τα αρχεία βίντεο, σε περίπτωση που ο χρήστης δεν είδε live ποιος τον επισκέφτηκε. Το SkyBell2.0 κοστίζει 199 δολάρια και έρχεται σε ασημένιο και χάλκινο χρώμα.

Πηγή 1,2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνετε ένα απλό mail στο:
Utechmaniac@gmail.com
ή μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας στο Facebook:

ή την ομάδα μας στο twitter:
https://twitter.com/utechmaniac